Egyebek

Kötözőzsineg

A kötöző madzag ismert, mint a bálázási tevékenység alapeszköze, de ezenkívül a mezőgazdasági kötözés, növényfuttatás, csomagolás területén és a háztartásokban is nélkülözhetetlen.

Fenyőcsomagoló háló

A fenyőfaháló a tökéletes megoldás a fák praktikus és biztonságos szállítására. Ez a kiváló minőségű hálószerű anyag fenyőfákhoz készült, hogy megkönnyítse a szállítást és megóvja a fát. 

Tőzeg

Elsősorban szamóca illetve dísznővények poharas termesztésére ajánljuk. A földkeverék kiválóan alkalmas poharas zöldségpalánták (leginkább paprika, paradicsom, káposztafélék, dinnye és uborka) neveléséhez is. Gondosan válogatott összetevői erős kezdeti növekedést biztosítanak a növényeknek.

Jégmentesítő

A téli utak, csúszós felületek síkosságmentesítésére kiválóan alkalmas. A jégre szórva rendkívül gyorsan kifejti hatását, használata egyszerű és gyors. A kiszámíthatatlan időjárás miatt érdemes időben felkészülni a télre. Vállalatok, társasházak vagy magánszemélyek részére is ajánljuk. 

Virágföld

Az igényeket figyelembe véve folyamatosan bővítjük termékeink körét, ezért VIRÁGFÖLD is megtalálható kínálatunkban! Virágföldjeink speciálisan magvetéshez és szaporításhoz, örökzöldekhez és díszcserjékhez illetve univerzális változatban állnak az Önök rendelkezésére. 

Engedélyezett növényvédő szerek jegyzéke

A növényvédő szerek, termésnövelő anyagok című kiadványban szerepel valamennyi olyan készítmény, amelyre a hatóságok engedélyokiratot adtak ki. Az évente megjelenő két kötetes könyvet ajánljuk valamennyi gazdálkodó számára!